Maak kennis met mij

Leven en werken vanuit authenticiteit. Doen wat je zegt. Oprecht willen weten wat de ander drijft. Diepgaand luisteren zonder oordeel. Praktisch en doelgericht. Warme aandacht voor de ander en ook scherp spiegelend waar het nodig is. Dat kenmerkt mij in wie ik ben en in wat ik doe.

Wat mij raakt in mijn werk als coach en trainer is, dat ik het hart en het hoofd in mensen en in organisaties help te verbinden. Het gaat mij om het samenbrengen van het wetende én voelende vermogen. Samen vormen ze een krachtige inspiratiebron voor duurzame vernieuwing en verandering.

Ik geloof in een andere manier van handelen, van doen. Want als je voortborduurt op wat je altijd deed, krijg je wat je altijd al had. Om het anders te doen, is eerst een andere manier van kijken en een andere manier van ‘zijn’ nodig. Zónder zweverigheid en ‘down to earth’ help ik een praktische vertaling van de verkregen inzichten te geven. Dit is de beste ‘Crossover’ tussen zingeving in je werk en de praktijk waarin het werk gedaan moet worden.

Mijn kennis en visie heb ik ontwikkeld in verschillende opleidingen, waaronder een coachopleiding bij IMC Mensontwikkeling en verdiepingstrainingen als: Transformational Presence for Leaders and Coaches (Alan Seale), The Manifestation Wheel (Alan Seale), Organisatieopstellingen bij het Bert Hellinger Instituut Nederland, Individueel Systemisch Werk (Praktijk Maria Rotte) en Theory U (MITx U.lab).

Mijn loopbaan leidde mij sinds 1989 naar verschillende internationale commerciële- en dienstverlenende functies. Sinds 17 jaar werk ik als arbeidsdeskundige; de laatste 9 jaar als zelfstandig ondernemer. In mijn werk ontwikkelde het coachen van de mensen die ik begeleidde, zich als vanzelfsprekend tot een steeds groter wordend deel van mijn werk. Dit breidde zich uit naar training en coaching in een breder spectrum van persoonlijk leiderschap, teams en organisatie-ontwikkeling. De start van Crossover Training & Coaching in 2015 was dan ook een logische stap waarin ik mijn hart en hoofd sindsdien met passie volg.

Wil je graag eens kennismaken? Neem contact op met Corinne.